Driving Home For Christmas

Lervig – No Worries Driving Home for Christmas – Kerstbier

Na de afgelopen weken de twee Lervig (Don’t Worry, Be Happy… oh ik bedoel Lervig No Worries Pale Ale, Be Happy! & Ananas, Anaanas of toch Lervig No Worries Pineapple IPA?) bieren getest te hebben, wordt het met de komst van December, tijd voor de kerstbieren! Deze week heb ik om maar in het rijtje te blijven gekozen voor de Lervig – No Worries Driving Home for Christmas – Kerstbier. Dit kerstbier moet je gedronken hebben!

Lervig – No Worries Driving Home for Christmas – Kerstbier

Het bier bevat 0,5% alcohol en is er daarmee eentje van de categorie alcohol arm. Wederom een mooi blik maar ditmaal helemaal in de kerstsfeer. Het bier is erg donker zelfs bijna zwart. Het bier heeft een heerlijk kruidige smaak, niet direct het kerstbier wat ik gewend ben om eerlijk te zijn. De bieren die ik ken zijn vooral heel zoet en kruidig. Dat is hier dus anders. Toen ik hem een paar weken terug voor de eerste keer opentrok vond ik hem niet zo lekker, vooral omdat ik iets heel anders had verwacht, maar zoals altijd geef ik het bier een tweede kans en inmiddels behoort hij tot een van mijn favoriete bieren. Hij gaat niet vervelen, drinkt lekker weg en is uitstekend voor de koude en donkere dagen van het jaar!

I’m Home!

Op Untappd heeft het Lervig – No Worries Driving Home for Christmas – Kerstbier een score van 3.03 op 5. Zoek je een lekker Alcoholarm bier om de kerstdagen mee door te komen? Dan is de Lervig – No Worries Driving Home for Christmas – Kerstbier een absolute aanrader. Ik beoordeel het bier met een 8.0!

Score: 8

Jouw Winkelwagentje
Je winkelwagentje is leeg!Terug naar de shop
Calculate Shipping