Ananas, Anaanas of toch Lervig No Worries Pineapple IPA?

Lervig – No Worries Pineapple – IPA

Er zijn allerhande soorten alcoholvrij en alcoholarm bier te koop. Zeker in de categorie IPA is er veel keuze. Een IPA leent zich door zijn bittere en vaak complexere smaak, erg goed voor een alcoholvrij of alcoholarm speciaal bier. Recent ontvingen we nieuw in ons assortiment de Lervig – No Worries Pineapple – IPA. Een mooi blik met een komische opdruk. Het blik nodigt dus zeker uit om hem open te trekken en dat heb ik dan ook meteen gedaan.

Lervig – No Worries Pineapple – IPA

Direct na het inschenken valt me al op dat het bier een zoete iets wat chemische geur heeft, eerlijk gezegd niet direct uitnodigend naar mijn smaak namelijk iets te zoet. Nou ben ik zo ie zo niet zo’n fan van bieren met fruitsmaak, daar is Mohammad meer fan van. De eerste slok bevestigd dat gevoel wel een beetje al moet ik zeggen dat na de derde slok ik het bier eigenlijk best kan waarderen, je moet er even aan wennen.

De smaak van ananas is bijzonder te noemen en maakt het echt een uniek bier. Het is verfrissend. Gisteren na een rondje hardlopen heb ik hem daarom nog eens opengetrokken en ik kon hem daarbij zeer waarderen. Ik vind het dus zeker een aanrader voor diegene die houden van een bijzonder bier met fruitsmaak maar die is uitgekeken op de standaard radlers!

Aaahhh het is toch Pineapple!

Op Untappd heeft het Lervig – No Worries Pineapple – IPA een score van 3.21 op 5. Algeheel geef ik het bier een 6,5 op 10, voornamelijk omdat het dus niet echt mijn smaak is.

Voor een alcoholvrij bier is het echter een heel goed alternatief, Het bier heeft geen vervelende afdronk of bijsmaken. Hou je van fruitbier dan moet je deze zeker eens gedronken hebben!

Score: 6,5

Jouw Winkelwagentje
Je winkelwagentje is leeg!Terug naar de shop
Calculate Shipping