Don’t Worry, Be Happy… oh ik bedoel Lervig No Worries Pale Ale, Be Happy!

Lervig – No Worries – Pale Ale

In mijn vorige blog post heb ik de Lervig Worries Pineapple IPA getest. Weet je nog? Ananas, Anaanas of toch Lervig No Worries Pineapple IPA? Ik was eigenlijk wel heel nieuwsgierig geworden naar de Lervig No Worries IPA, ik heb daarom deze week maar eens twee blikken mee naar huis genomen om proeven en te reviewen. Ook net als de Pineapple, heeft deze een mooi blik met een komische opdruk. Het blik nodigt dus zeker uit om hem open te trekken.

Lervig – No Worries – Pale Ale

En ik moet bekennen ik was echt blij verrast, het is echt een lekker volle IPA, gebalanceerd, fruitig en vol van smaak. Echt een lekker bier! Het bier is licht troebel, heeft een mooie schuimkraag en ruikt fris en licht fruitig.

Om ook even stil te staan bij het artwork. Opvallend zijn de blikjes van Lervig wel, deze zijn opvallend door het blauwe mannetje op elk blik. Een blik dat opvalt tussen alle anderen en daardoor dus ook de aandacht trekt. Toch is het niet een bier dat ik eerder geprobeerd heb, gewoon omdat het een van de zoveel alcoholvrije IPA bieren betreft. Toch heeft het bier mij overtuigd en ik zal er dan ook zeker nog vaker eentje opentrekken!

Ik ben heel happy!

Op Untappd heeft het Lervig – No Worries – Pale Ale een score van 3.24 op 5. Dus hoger dan haar Ananas smaak bier. Ik beoordeel het dan ook met een 8,5 en een Untapped score van 3,5. Erg hoge score? Dat klopt, ik ben echt verrast door de No Worries IPA.

Score: 8,5

Jouw Winkelwagentje
Je winkelwagentje is leeg!Terug naar de shop
Calculate Shipping