Proost

Over Ons

Alcoholvrij bierhuis is in 2021 gestart met de online verkoop van Alcoholvrije Speciaalbieren, wij hebben als doel een interessant en compleet aanbod Alcoholvrije speciaalbieren te verkopen met daarbij een aanbod voor elk wat wils.

Onze speciaalbieren zijn geselecteerd op kwaliteit en diversiteit, hierbij hebben wij als doel om een alternatief te bieden op het reeds zeer complete maar vaak commerciële assortiment van slijterijen en supermarkten.

Als eigenaar is Robin Damen al jaren liefhebber van speciaalbieren heeft hij een brede kennis opgedaan van de diversiteit van speciaalbieren. Sinds 2020 heeft hij de keuze gemaakt om zich meer te verdiepen in Alcoholvrije speciaalbieren. Belangrijk vind hij hierbij dat een alcoholvrij alternatief geen afbreuk mag doen aan de kwaliteit en smaak. Het is dan ook geen vervanger voor het origineel maar een waardige aanvulling op het bestaande aanbod speciaalbieren. De markt voor alcoholvrije speciaalbieren groeit dan ook hard met een groei van ruim 400% in het afgelopen jaar (in een krimpende biermarkt).

Proost
alcohol-store-img

Omdat het echter moeilijk is om uit al het aanbod een goeie kwalitatieve keuze te maken bied Alcoholvrij Bierhuis een selectie van +/- 80 speciaalbieren met diverse stijlen en smaken, hierbij beperken we ons met name tot de pareltjes onder de speciaalbieren, zo weet jij zeker dat je een bier besteld dat qua smaak en kwaliteit voldoet aan onze hoge eisen.

We hopen dat je geniet van het assortiment dat we voor je hebben samengesteld. Moeite met kiezen? stuur ons gerust even een berichtje zodat we je kunnen adviseren.

Wij leveren je bestelling vanaf 30 euro gratis bij je thuis, kom je de bestelling liever bij ons afhalen? Geen probleem.

OVER ONS

Robin-img

ROBIN DAMEN

EIGENAAR

Moh

MOHAMMAD MOGHTADER

EIGENAAR