ALCOHOLVRIJ BIER TIJDENS ZWANGERSCHAP

Alcoholvrij bier zwanger

Alcoholvrijbier tijdens zwangerschap

Alcoholvrijbier tijdens de zwangerschap, kan dat? Sinds de oprichting van het Alcoholvrij Bierhuis, krijgen wij met regelmaat de vraag of je alcoholvrijbier tijdens de zwangerschap mag benutten. Ook krijgen wij met regelmaat welke alcoholvrij bieren tijdens de zwangerschap gedronken kunnen/mogen worden. Aangezien veel mensen het drinken van een wijntje of een biertje associëren met gezelligheid want het is immers toch lekkerder iets anders te drinken dan een “frisje”.

Een waardig alternatief

Dankzij de ontwikkeling in alcoholvrije bieren bestaat er inmiddels een waardig alternatief!

Om een alcoholvrij biertje tijdens je zwangerschap te kunnen nuttigen, is het van belang dat je gaat voor de echte 0.0 variant! Dat wil zeggen dat het “Alcoholvrije” bieren moeten zijn. Hoewel de zogenaamde “Alcoholarme” bieren ook onder de categorie alcohol vrij vallen, zijn de bieren met minder dan 0.5 procent alcohol tot en met 0.1 procent alcohol daarentegen niet geschikt om tijdens de zwangerschap te nuttigen.

ALCOHOLVRIJ BIER TIJDENS ZWANGERSCHAP
alcohol-img

Neem een kijke in ons assortiment

Bij Alcoholvrij Bierhuis hebben we een breed assortiment aan 0.0 bieren die je veilig kunt drinken tijdens de zwangerschap. Hieronder zie je een greep uit onze favoriete bieren die geschikt zijn voor tijdens de zwangerschap, of klik hier voor het complete assortiment alcoholvrije bieren.

Voordat we het vergeten te vermelden, de alcoholvrije en alcoholarme alternatieven zijn immers ook uitermate geschikt voor de papa’s en mama’s in spe die zelf niet zwanger zijn. Daartoe wel hun zwangere partner willen steunen tijdens de zwangerschap!

Al met al, mocht je nu niet weten welke alcoholvrije bieren je tijdens de zwangerschap mag nuttigen? Kunnen wij jou daar natuurlijk bij helpen! Met onze Alcoholvrij bierpakket, bestaande uit 6 of 12 bieren, stellen wij een smaakvolle selectie voor jou samen. Kortom, plaats nu je bestelling!

Enkele van onze favorieten

Ontdek de charme van alcoholvrije drank met onze topkeuzes voor wie zwanger is. De nieuwe La Trappe Epos Trappist combineert rijke smaken zonder de risico’s van alcohol drinken. Van de Streek Playground IPA biedt een fruitige, hoprijke ervaring. Leffe Blond 0.0, tenslotte, behoudt zijn klassieke blonde allure zonder de alcohol.

La Trappe – Epos Trappist

La Trappe Epos Trappist is een uitstekende keuze voor zwangere vrouwen die verstandig willen genieten. Dit alcoholvrije bier is perfect voor een avondje uit met vriendinnen, waarbij je de rijke, authentieke smaak van Trappistenbier ervaart zonder de zorgen van alcohol. Een veilige en smaakvolle optie voor elke gelegenheid.

Van de Streek – Playground IPA

Deze alcoholvrije IPA van Van de Streek, bekend als Playground IPA, is een ambachtelijke creatie die bierliefhebbers zonder de alcohol toch een volle hopervaring biedt. Het bier is geladen met aromatische hopsoorten die citrus-, tropisch fruit- en dennennoten leveren, resulterend in een frisse, bittere afdronk. Dit maakt het een perfecte keuze voor sociale gelegenheden waarbij bierliefhebbers kunnen genieten van authentieke IPA-smaken, terwijl ze nuchter en alert blijven.

Leffe Blond 0.0

De Leffe Blond 0.0 is de alcoholvrije versie van het beroemde Belgische blond bier. Dit bier behoudt de rijke en subtiele complexiteit van het origineel met lagen van vanille, kruidnagel en een lichte kruidigheid die kenmerkend zijn voor Leffe. De textuur is verrassend vol voor een alcoholvrij bier, met een zachte moutbasis die zorgt voor een aangename drinkervaring. Ideaal voor die momenten waarop je wilt genieten van een kwaliteitsbier zonder de schadelijke effecten van alcohol.

Ons zwangerschap vriendelijke pakket

Al met al, mocht je nu niet weten welke alcoholvrije bieren je tijdens de zwangerschap mag nuttigen? Kunnen wij jou daar natuurlijk bij helpen! Met onze Alcoholvrij bierpakket, bestaande uit 6 bieren of 12 bieren, stellen wij een smaakvolle selectie voor jou samen. Kortom, plaats nu je bestelling!

20,00
40,00

Check ook onze alcoholvrije wijn

Naast ons uitgebreide assortiment aan alcoholvrij bier, biedt Alcoholvrij Bierhuis nu ook alcoholvrije wijn Deze prachtige selectie is ideaal voor iedereen die geniet van een verfijnd alcoholvrij drankje zonder de hoeveelheid alcohol.

Onze alcoholvrije wijn is zorgvuldig geselecteerd om de diepte en complexiteit van traditionele wijnen te evenaren, waardoor het een top keuze is voor diners en speciale gelegenheden. Verken onze variëteiten en ontdek je favoriete alcoholvrije dranken vandaag nog!

Liever een cocktail?

Bij Alcoholvrij Bierhuis kun je nu ook terecht voor alles wat je nodig hebt voor een verfrissende alcoholvrije cocktail! Ideaal voor de hele zwangerschap of wanneer u geen alcohol drinkt. Ons nieuw toegevoegde assortiment omvat alcoholvrije gin, cider en diverse frisdranken.

Creëer je eigen heerlijke alcoholvrije cocktails en geniet van de rijke smaken en het verfrissende karakter zonder de alcohol. Perfect voor sociale bijeenkomsten of een ontspannen avond thuis. Ontdek de mogelijkheden en geniet bewust!

Geniet van alcoholvrij bier, ook tijdens de zwangerschap!

Geniet van alcoholvrij bier of alcoholvrije wijn, ook tijdens de zwangerschap! Bij Alcoholvrij Bierhuis vind je een uitgebreid assortiment aan alcoholvrije dranken, ideaal voor aanstaande moeders. Van trappisten tot IPA’s en blond bieren, elk met de authentieke smaak maar zonder de alcohol. Zo blijf je veilig en betrokken bij elke gelegenheid. Proost op een gezonde, gelukkige zwangerschap!