BIERPROEVERIJEN

Bierproeverijen

Voor de liefhebbers organiseert Alcoholvrij Bierhuis natuurlijk ook heerlijke proefsessies. Wil je zakelijk of prive met een groep mensen kennis maken met de kwaliteitsbieren van Alcoholvrij Bierhuis? Neem gerust contact met ons op.

De afgelopen tijd hebben we diverse proeverijen georganiseerd, van kleine groepjes tot groepen met meer dan 100 deelnemers. Via Teams of in real life? Alles is mogelijk.

BIERPROEVERIJEN
HORECA

Horeca

Alcoholvrij Bier heeft een enorme vlucht genomen in de afgelopen jaren, de kwaltiet van de speciaalbieren doet daarmee niet meer onder voor de alcoholhoudende tegenhangers.

De horeca blijft echter veelal achter, vaak staat er op de kaart niet meer dan de hele bekende, commerciele maar daardoor vaak minder lekkere alternatieven. Alcoholvrij Bierhuis helpt jou al horeca ondernemer met het selecteren van een actueel en lekker assortiment van speciaalbieren waarmee jij je echt onderscheid. We leveren de bieren tegen scherpe tarieven en in kleine hoeveelheden. Interesse? neem contact op voor meer informatie

MAATWERK

Maatwerk

Wil jij met je organisatie een relatiegeschenk sturen dat echt past bij je bedrijf? Alcoholvrij Bierhuis bied diverse maatwerk oplossingen waarmee je echt indruk maakt.

Wil je bijvoorbeeld een leuk bierpakket voor je relaties met een custom made bierglas? Of heb je liever een bier met het logo van je bedrijf? Alles is mogelijk, laat het ons weten en we komen met een voorstel speciaal voor jou.

MAATWERK