ALCOHOLVRIJ SPECIAAL BIER

Dry January: de lekkerste alcoholvrije bieren voor jou samengesteld

Een nieuw jaar, een nieuwe start. De meest ambitieuze goede voornemens worden van stal gehaald voor een goed begin van jouw 2024, waaronder Dry January. Eén van de populairste goede voornemens is een maand geen alcohol drinken. Om je te helpen met jouw Dry January heeft Alcoholvrij bierhuis de lekkerste alcoholvrije bieren voor je samengesteld. Benieuwd naar het diverse en smaakvolle aanbod? Lees dan snel verder!

dry january - de voordelen en effecten van een maand lang geen alcohol

Het bierpakket van 2024

In 2024 wordt het drinken van alcoholvrije dranken nog populairder. Het stigma dat alcoholvrij bier opgeplakt kreeg, verdwijnt steeds verder in de vergetelheid. Men is tegenwoordig op de hoogte van de alcoholvrije bieren en de verrassende smaken hiervan. Om jouw 2024 te voorzien van een smaakvolle start en het jou een stuk makkelijker te maken met Dry January heeft Alcoholvrij bierhuis hét pakket van 2024 voor je samengesteld, namelijk de ‘Eerste Hulp Bij Dry January Box’. Geniet van het diverse aanbod in de eerste koude wintermaanden, het lente zonnetje, de heerlijke zomer en het mooie najaar.

tips en voordelen alcoholvrij bier

Dry January (IkPas) staat voor de deur

Heb jij een patroon gecreëerd waar alcohol wekelijks terugkeert in jouw consumptie en wil je daar vanaf? Of wil je gewoon een maand ontnuchteren van de feestdagen? Doe mee aan Dry January! Wat is Dry January? Dit is een alcoholvrije maand, overgewaaid vanuit Groot-Brittannië en inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie in vele landen, waaronder Nederland. Elk jaar laten in januari miljoenen mensen alcohol staan. Met Dry January (IkPas) daag je jezelf uit met een maand niet drinken. Doe jij ook mee?

Door de stormachtige ontwikkeling die de alcoholvrije dranken markt maakt de laatste paar jaar, zijn er steeds meer alternatieven te vinden zodat je het glas mét alcohol makkelijker laat staan. Het vooroordeel dat de smaak vaak achterbleef, is inmiddels ingewisseld voor enthousiasme. En niet alleen voor bier, maar ook bij alcoholvrije cocktails en alcoholvrije wijn. Bij Alcoholvrij bierhuis bieden wij zo’n tachtig verschillende alcoholvrije (speciaal)bieren aan met elk een eigen karakter en smaak.

Wat zijn de voordelen en effecten van een maand niet drinken?

Dry January is niet enkel in het leven geroepen omdat men mee wilde doen aan een hype. Een maand zonder alcohol kent wel degelijk vele voordelen en is daarom ook zeker de moeite waard. Het aantal positieve effecten van een nuchtere maand zal je verbazen. Overweeg daarom eens om dat glas wijn of bier te laten staan en in te ruilen voor de alcoholvrije versie. Het levert je gegarandeerd een frisse start op.

Dat alcohol drinken niet goed voor de fysieke gezondheid is, mag geen geheim meer zijn. Maar wist je dat een hele maand geen alcohol ook een positieve invloed heeft op de mentale gesteldheid? Zo neemt de kans op een depressie aanzienlijk af wanneer je alcohol laat voor wat het is. Andere voordelen van Dry Januari zijn een beter geheugen, kans op bepaalde soorten kanker neemt af, minder angstklachten, beter humeur, een goede nachtrust en voel je je fysiek fitter. Daarnaast kun je in het nieuwe jaar elke dag/week/maand zonder dat je alcohol drinkt, vieren met ons alcoholvrije assortiment. Proost!

Aftrappen met een proeverij

Hoe kun je jouw Dry January maand beter aftrappen dan met een alcoholvrije proeverij? Bij Alcoholvrij bierhuis kun je een geheel verzorgde proeverij aanvragen. Dit is zowel digitaal als op locatie mogelijk. De groepsgrootte is voor ons geen probleem. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zo kun je deze gezellige en smaakvolle uitdaging aangaan met jouw collega’s, vrienden en/of familie. We beloven je te verassen met ons verbluffende aanbod alcoholvrije bieren.

Contact opnemen

Ons alcoholvrije assortiment

Alcoholvrij bierhuis is in 2021 gestart en beschikt inmiddels over een zeer uitgebreid alcoholvrij en alcoholarm assortiment. Onze (speciaal)bieren zijn gekozen om zijn kwaliteit en diversiteit. Ons alcoholvrije assortiment varieert van licht fris tot donker zoet bier. Voor een Radler of een verfrissend fruitbiertje ben je bij Alcoholvrij bierhuis ook aan het juiste adres. Wil je liever meerdere van onze bieren tegelijk testen? Kies dan voor één van onze bierpakketten.

Alcoholvrij assortiment

Ervaringen van onze klanten

Wij kunnen eindeloos vertellen over onze alcoholvrije bieren, maar de ervaringen van onze klanten zijn voor ons zeer belangrijk. Hieronder lees je wat onze klanten van onze alcoholvrije bieren vinden. Ben je overtuigd? Bestel vandaag nog jouw pakket en geniet morgen al van onze bieren.

review-levering
review-levertijd
review-alcoholvrij bier
review-alcoholvrij bier
review-service
ALCOHOLVRIJ SPECIAAL BIER

Dry January verlengen?

Het klinkt nu nog ver weg misschien. Maar wanneer Dry January bij jou zó in de smaak valt, dat je het graag een vervolg geeft, kun je altijd bij Alcoholvrij bierhuis terecht voor onze heerlijke alcoholvrije (speciaal)bieren. Geef je liever een pakket alcoholvrije bieren weg? Bekijk onze diverse pakketten en bestel vandaag nog jouw pakket. Wanneer we jouw bestelling van minimaal €30,- voor 16:00 uur ontvangen, sturen we het dezelfde dag nog jouw kant op. Liever jouw bestelling ophalen bij ons Alcoholvrijbierhuis? Geen probleem, we verwelkomen je graag. Langer dan een maand niet drinken? Geef jouw jaar een positief vervolg met Alcoholvrij bierhuis! Nog een maand niet drinken? Doe dan ook mee aan Tournée Minérale.

Ons assortiment
Dry January - Alcoholvrij Bier Huis