Wanderlust gevoel van Van Moll Wanderlust IPA?

Van Moll – Wanderlust – IPA

Er zijn allerhande soorten alcoholvrij en alcoholarm bier te koop. Zeker in de categorie IPA is er veel keuze. Een IPA leent zich door zijn bittere en vaak complexere smaak, erg goed voor een alcoholvrij of alcoholarm speciaal bier. Deze week wil ik stil staan bij een van de favorieten uit ons assortiment, de Wanderlust van “van Moll”.

Van Moll Craft Beer - Wanderlust - IPA

Wanderlust, Wanderlust, Wanderlust, vaak gehoord of gezien? Maar wat is of betekent Wanderlust nu precies? Wanderlust, (n) the irresistible, uncurable desire to travel or wander. Lust om de wereld te ontdekken.

De Wanderlust is iets wat licht van kleur en oogt helder. In de geur herken ik licht de geur van Citrus. Het bier is heerlijk bitter van smaak, zeker bij de eerste slok ervaar je een flinke boost van hop. De hop is echter wel lekker in balans waardoor het niet te bitter is. Ik vind het persoonlijk een IPA die voor het brede publiek toegankelijk is hierdoor. Ook iemand die geen hele grote fan van een IPA is zal het bier kunnen waarderen. De Wanderlust heeft in 2019 de Gold medaille gewonnen tijdens de Brussels Beer Challenge.

Afgelopen weekend had ik de verjaardag van mijn dochtertje en heb ik de proef op de som genomen. De bierdrinkers hadden de keuze uit een alcoholhoudend bier of deze alcoholarme Wanderlust. Boven mijn eigen verwachting in is er enkel gekozen voor de Wanderlust. Tevens is het bij menigeen is het niet bij een flesje gebleven. De meeste vonden het een erg lekker bier en zouden het zeker nog eens kiezen. De signalen geven mij duidelijk aan dat deze alcoholarme Wanderlust de moeite waard is om te proberen.

Krijg je nu echt het Wanderlust gevoel van Van Moll Wanderlust IPA?

Ik weet niet of ik nu echt het Wanderlust gevoel heb gekregen. Ik heb wel het gevoel gekregen om nog meer opzoek te gaan naar alcoholvrije en alcoholarme speciaal bieren om ons mooie assortiment mee aan te vullen.

Zelf beoordeel ik het bier met een 7,5

Geur: Heerlijk fris, licht Citrus. 8

Kleur: Heldergeel iets wat aan de lichte kant 7

Smaak: Vol van smaak maar naarmate je langer drinkt kan hij wat waterig aanvoelen voor een IPA 7,5

Overall: 7,5

Jouw Winkelwagentje
Je winkelwagentje is leeg!Terug naar de shop
Calculate Shipping