Untappd is een app van bierliefhebbers over de hele wereld, als gebruiker van deze app kun je eenvoudig een bier opzoeken en beoordelen. Bovendien vind je binnen de app informatie over vrijwel elk bier, brouwer en aanbieder ter wereld.

Alcoholvrij Bierhuis is aangesloten bij untappd en voorziet je op deze manier dan ook van belangrijke informatie over onze bieren en de beoordelingen van untappd. Zo vind je bij elk bier op onze website een untappd rating, deze rating is een gemiddelde score op de schaal van 5. Gemiddeld genomen kan je ervan uitgaan dat een bier met een score van +/- 3 op untappd al als zeer goed gezien kan worden. Veel van onze bieren (en steeds meer) bevinden zich dik boven de 3! Wil je zelf een bier beoordelen? Download de Untappd app en zoek het bier op, dit kan je doen door met je camera de barcode te scannen of te zoeken op naam. Als je het bier beoordeeld (zogenaamde checkin) vergeet dan niet bij aankooplocatie Alcoholvrij Bierhuis te selecteren, op deze manier zien wij ook terug hoe je ons bier beoordeeld en hoe we ons assortiment nog beter kunnen afstemmen!

Je kunt via de website van untappd ook naar ons profiel gaan. Bekijk hier ons actuele assortiment aan bieren en voeg ze direct toe aan je untappd wishlist!