ALCOHOLVRIJ BIER TIJDENS ZWANGERSCHAP

Alcoholvrijbier tijdens zwangerschap

Alcoholvrijbier tijdens de zwangerschap, kan dat? Sinds de oprichting van het Alcoholvrij Bierhuis, krijgen wij met regelmaat de vraag of je alcoholvrijbier tijdens de zwangerschap mag benutten. Ook krijgen wij met regelmaat welke alcoholvrij bieren tijdens de zwangerschap gedronken kunnen/mogen worden. Aangezien veel mensen het drinken van een wijntje of een biertje associëren met gezelligheid want het is immers toch lekkerder iets anders te drinken dan een “frisje”.

Dankzij de ontwikkeling in alcoholvrije bieren bestaat er inmiddels een waardig alternatief!

Om een alcoholvrij biertje tijdens je zwangerschap te kunnen nuttigen, is het van belang dat je gaat voor de echte 0.0 variant! Dat wil zeggen dat het “Alcoholvrije” bieren moeten zijn. Hoewel de zogenaamde “Alcoholarme” bieren ook onder de categorie alcohol vrij vallen, zijn de bieren met minder dan 0.5 procent alcohol tot en met 0.1 procent alcohol daarentegen niet geschikt om tijdens de zwangerschap te nuttigen.

ALCOHOLVRIJ BIER TIJDENS ZWANGERSCHAP
alcohol-img

Bij Alcoholvrij Bierhuis hebben we een breed assortiment aan 0.0 bieren die je veilig kunt drinken tijdens de zwangerschap. Hieronder zie je een greep uit onze favoriete bieren die geschikt zijn voor tijdens de zwangerschap, of klik hier voor het complete assortiment alcoholvrije bieren.

Voordat we het vergeten te vermelden, de alcoholvrije en alcoholarme alternatieven zijn immers ook uitermate geschikt voor de papa’s en mama’s in spe die zelf niet zwanger zijn. Daartoe wel hun zwangere partner willen steunen tijdens de zwangerschap!

Al met al, mocht je nu niet weten welke alcoholvrije bieren je tijdens de zwangerschap mag nuttigen? Kunnen wij jou daar natuurlijk bij helpen! Met onze Alcoholvrij bierpakket, bestaande uit 6 of 12 bieren, stellen wij een smaakvolle selectie voor jou samen. Kortom, plaats nu je bestelling!

20,00
40,00